Jornades d’orientació universitària

Jornades d’orientació universitària
Orietació Universitària Southern Utah University

Orientació universitària al CIC

L’orientació universitària a l’escola és essencial en el procés d’elecció dels estudis superiors, així com també ho és en la decisió de viure una experiència de mobilitat. Amb l’objectiu d’obrir portes cap al futur universitari dels nostres alumnes, al CIC apostem per les xerrades i jornades informatives. L’objectiu d’aquestes és donar a conèixer totes les oportunitats que els estudiants tenen al seu abast per al seu futur acadèmic.

Jornada d’orientació universitària

L’alumnat de segon de batxillerat de l’escola va participar el passat dimecres 25 de setembre en una jornada d’orientació universitària organitzada per l’equip de tutors de 2n que va resultar molt enriquidora. La trobada va començar amb activitats d’autoconeixement dirigides pels tutors de cada grup classe, on els estudiants van poder reflexionar sobre les seves habilitats, interessos i objectius acadèmics.

Després d’aquesta primera part, els alumnes van tenir l’oportunitat d’assistir a diverses xerrades informatives impartides per exalumnes de l’escola que actualment estan cursant estudis universitaris. Aquests exalumnes van compartir les seves experiències personals, els reptes que han afrontat i els consells que consideren més útils per als futurs universitaris.

La jornada va ser molt ben valorada per tots els participants, ja que va proporcionar una visió realista i propera del món universitari, ajudant els estudiants a prendre decisions més informades sobre el seu futur acadèmic.

La Southern Utah University ens visita

El passat divendres 4 d’octubre ens va visitar a l’escola Jorge Granado, membre del departament d’admissions de la Southern Utah University. Granado va mantenir un diàleg a l’auditori amb els nostres estudiants sobre el sistema universitari dels Estats Units i, en concret, sobre aquesta universitat nord-americana.

Durant la xerrada, els alumnes van poder informar-se sobre les vies d’admissió per a estudiants internacionals, els requisits d’accés necessaris i els diferents programes o beques, entre d’altres.

Compartir:

Veure'n més

Gimcana CIC

Gimcana de convivència a 1r de Batxillerat

El passat dimecres 25 de setembre, l’alumnat de 1r de batxillerat va gaudir d’una jornada plena d’emoció i diversió amb la celebració d’una gimcana organitzada per l’equip de tutors i el professorat d’Educació Física de l’escola.

intercanvi cultural

Intercanvi cultural amb la Xina

Un any més, un grup d’alumnes de l’escola ha participat en l’intercanvi cultural i educatiu que fem en col·laboració amb el CDL (col·legi de llicenciats de Catalunya) i que es duu a terme del 9 al 19 de juliol.

Jocs florals 2024 CIC

Jocs Florals 2024

El jurat de la fase de districte de Jocs Florals ha premiat el poema “Antònia” de la Martina Espasa (alumna de 2n B) amb un dels guardons que ha atorgat en el Jocs Florals de Districte de Sarrià Sant Gervasi. Enhorabona, Martina