Thau Batxillerats
T. 93 200 11 33 / batxillerats@fundaciocic.org

Stylos 2023: Roma sempre és una bona idea

Stylos 2023: Roma sempre és una bona idea
stylos

Stylos 2023: Roma sempre és una bona idea

Un any més, l’alumnat de 1r de batxillerat que cursa l’assignatura Stylos, té l’oportunitat de fer un treball de camp durant 4 dies a la capital italiana. Visiten el Coliseu, el Forum romà, els Museus Vaticans… i una llarga llista d’indrets històrics i artístic dels que prèviament s’han hagut de documentar. Un cop allà, fan l’exposició pertinent als seus companys, aconseguint d’aquesta manera, un estudi ‘in situ’ difícil d’oblidar. Però no tot és treballar, també tenen temps de passejar pel Trastevere, de fotografiar-se al Ponte Sant’Angelo o fer un gelat a prop del Panteó. Per a molts és un viatge inesborrable, un tastet que volen arrodonir amb el viatge a Florència que es realitza al mes de setembre del 2024.
stylos 2023

Compartir:

Veure'n més

Premis Batx2LAb

Laura Vidal Corominas i Martina Tost Rius han guanyat el premi #Batx2Lab pel treball “La senescència cel·lular”. El treball ha estat tutoritzat per l’Andreu Monclús, professor del seminari de ciències. La nostra sincera enhorabona.

Premi emprenedoria per a 5 alumnes del CIC

Cinc alumnes han creat i vendran una caixa aïllant de radiacions Faranight, un prototip de capsa per a telèfons mòbil que actua com a aïllant de les radiacions, ha guanyat la XI Competició Catalana de Miniempreses, organitzada per la Fundació Junior
Achievement amb la col·laboració d’Esade.