Thau Batxillerats
T. 93 200 11 33 / batxillerats@fundaciocic.org

Política de galetes

Galetes i recollida de dades estadístiques

La navegació d’un usuari per aquesta web deixa com a rastre l’adreça IP que li ha estat assignada pel seu proveïdor d’accés a Internet. Només es fa servir aquesta adreça per a fins exclusivament interns, com són les estadístiques d’accés al portal. Per a l’ús d’aquesta web, és possible que s’utilitzin galetes. Les galetes que es puguin fer servir s’associen únicament amb el navegador d’un ordinador determinat (un usuari anònim), i no proporcionen per si mateixes cap dada personal de l’usuari. Aquesta web pot utilitzar els tipus següents de galetes:

  • Galetes d’anàlisi: permeten quantificar el nombre d’usuaris i així fer el mesurament i l’anàlisi estadística de la utilització i activitat que fan els usuaris de la nostra pàgina web, així com elaborar perfils de navegació dels usuaris en aquestes pàgines i en les nostres aplicacions, tot això amb la finalitat d’introduir millores.
  • Galetes tècniques: permeten a l’usuari la navegació a través de la pàgina web i la utilització de les diferents opcions o serveis que hi ha, com ara controlar el trànsit i la comunicació de dades, identificar la sessió, accedir a parts d’accés restringit, recordar els elements que integren
    una comanda, fer el procés de compra d’una comanda, fer la sol·licitud d’inscripció o participació en un esdeveniment, utilitzar elements de
    seguretat durant la navegació o emmagatzemar, difondre o compartir continguts.

Com a usuari teniu la possibilitat de configurar el navegador perquè us avisi en pantalla de la recepció de galetes i per evitar-ne la instal·lació en el disc dur. Tots els navegadors permeten fer canvis amb la finalitat de desactivar la configuració de les galetes. Aquests ajustaments es poden fer en les opcions o preferències del menú del navegador. A continuació trobareu els enllaços de cada navegador per desactivar les galetes seguint les instruccions:

Us informem, però, que hi ha la possibilitat que la desactivació d’alguna galeta impedeixi o dificulti la navegació o la prestació dels serveis oferts en aquesta web.

Ús d’adreces IP

Per facilitar la recerca de recursos que creiem que són del vostre interès, podeu trobar en aquesta web enllaços a altres pàgines. Aquesta política de privacitat només és d’aplicació a aquest web. La Fundació CIC no garanteix el compliment d’aquesta política en altres webs, ni es fa responsable dels accessos mitjançant enllaços des d’aquest lloc.